Eventyrlige foredrag til

foreninger, organisationer og skoler

20 år som dansker i udlandet

Et foredrag om eventyret, det internationale miljø og de fede oplevelser men også om bagsiden af medaljen langt fra trygheden, familien og det kendte. Et foredrag om en anderledes hverdag hvor det gælder om at tilpasse sig og samtidig pleje sin danske kultur især når der er børn.

Syd- og Sydøstasien

To regioner med mange lande, store befolkninger og enorme forskelle både geografisk, økonomisk og kulturelt. Eksotiske lande hvor kaos er en del af hverdagen både internt og i forholdet til hinanden. Foredraget går under overfladen og tager på en rejse til kulturer hvor det man ser på overfladen sjældent viser hele billedet.

Kulturforståelse

Andre kulturer er spændende og kan ligefrem være eksotiske men forskelle kan også medføre gnidninger. Vi stiller skarpt på hvordan kulturer grupperes uden at falde for stereotype floskler og hvordan man håndterer det i forskellige sammenhænge. Et inspirerende foredrag for alle med interesse for andre kulturer.

Inspirerende foredrag med masser af indhold

Foredrag med stof til eftertanke

Målet med mine foredrag er at tage tilhørerne på en rejse. En rejse der giver nye måder at anskue livet og måden at leve på, men også en rejse der giver ny viden og nye vinkler på velkendt stof.

Nogle foredrag stikker dybere end andre men tilpasses altid efter jeres ønske og behov så alle får en god oplevelse uanset om man er der for underholdningen eller for at få noget med hjem at tænke over.

Personlige historier blandet med fakta

Det at have boet 20 år i udlandet, hvor jeg arbejdede med folk fra hele verden gør at jeg har mange historier at fortælle. Ikke kun om de lande jeg har boet i men også om det at være en del af et internationalt cirkus, hvor mennesker hele tiden flytter og hvor det bliver en del af hverdagen at møde nye mennesker og sige farvel til venner og bekendte. Historier om mennesker som vi danskere finder pudsige men også historier der viser hvordan andre opfatter os danskere og vores måder at gøre tingene på.

Som person elsker jeg fakta og bruger fakta til at beskrive de ting der er uomtvistelige, men jeg har også lært at sandhed og fakta i mange dele af verden ikke er to sider af samme sag. I mange kulturer er sandhed meget flydende sammenlignet med vores meget sort/hvide måde at anskue det på. Dette er noget jeg er blevet kraftigt udfordret på gennem årene og jeg har lært at det er en udfordring jeg deler med mange.

Foredrag for alle

Jeg elsker at holde foredrag og at dele min viden og oplevelser med andre, men også det samspil det giver i det givne forum. Derfor vil det også være mig en fornøjelse at besøge din forening eller din organisation. Ingen gruppe er for lille og jeg har endnu ikke mødt den forsamling der var for stor, så jeg er sikker på at vi kan finde på noget.

Send mig en forespørgsel eller lad mig vide hvis du har spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Trine