Om Amtril

Amtril er eget og drevet af mig, Trine Schøler-Eriksen og tilbyder fængslende foredrag med temaet kultur og kulturforskelle som den gennemgående røde tråd.

Foredragene indeholder mange personlige historier og vinkler fra mine 20 år i udlandet. En rejse der startede med en 2-årig udstationering til Finland og som hurtigt førte min mand og jeg til Asien hvor vi gennem 18 år boede i Singapore og Manila. Undervejs fik vi 2 drenge der voksede op i det internationale miljø med en skolegang på britiske internationale skoler.

Et internationalt liv med mange store oplevelser både arbejdsmæssigt og privat men også et liv med mange fravalg givet den lange vej til familie og venner i Danmark.

Den professionelle vinkel

Gennem mange år underviste jeg internationale mennesker i dansk kultur med vægt på det arbejdsmæssige i forbindelse med multikulturelle teams og outsourcing af opgaver til virksomheder i Asien.

I den internationale metropol Singapore, arbejdede jeg sammen med mennesker fra hele verden og alverdens virksomheder. På tværs af brancher spiller kulturforskelle en central rolle i den globale forretningsverden og jeg har der igennem oplevet mange måder at gøre tingene på og set hvad andre finder specielt ved os som danskere.

Historien

Amtril blev startet i 2005 som indkøbsrådgiver for danske virksomheder med partnere i Filippinerne. Undervejs blev det kulturelle og kulturelle forskelle omdrejningspunktet og har været det i mange år.

Udover at tilbyde foredrag, driver jeg TseConsult der tilbyder kurser til en bred vifte af virksomheder og organisationer.